Totolink A3002RU v1.0 firmware z strony https://www.totolink.tw

Dyskusje na temat oprogramowania urządzeń firmy Totolink
elmisGMBH
Żółtodziób
Posty: 16
Rejestracja: 16 lis 2018, 14:34

Totolink A3002RU v1.0 firmware z strony https://www.totolink.tw

Post autor: elmisGMBH » 31 paź 2019, 17:50

Witam.

Polecam przetestować firmware do totolink A3002RU v1.0 z strony z Tajwanu. Oprogramowanie jest w języku chińskim oraz angielskim.

Link https://www.totolink.tw/download/A3002R ... 8.1717.zip

Soft sprawia najmniej problemów, w moim przypadku chodzi najbardziej stabilnie, nie kombinuje już z niczym innym :D .

Paczuszkę pobieramy wypakowujemy i wrzucamy najlepiej przez tryb
Totolink 3002ru aktualizacja oprogramowania przez TFTP https://www.anteny24.pl/totolink-3002ru ... przez-tftp

Zapraszam do testowania, i dzielenia się swoimi uwagami angel angel .

Uwaga zmienia się domyślny adres panelu sterowania na http://192.168.0.1/

Dewiks
Nowicjusz
Posty: 4
Rejestracja: 17 lip 2019, 8:16

Re: Totolink A3002RU v1.0 firmware z strony https://www.totolink.tw

Post autor: Dewiks » 08 lis 2019, 17:23

Jakby komuś wskoczył błąd to trzeba usunąć chińskie znaczki w nazwie folderu z plikiem bo nie chce się wtedy zainstalować :geek:

ruszok
Nowicjusz
Posty: 6
Rejestracja: 21 lis 2019, 17:55

Re: Totolink A3002RU v1.0 firmware z strony https://www.totolink.tw

Post autor: ruszok » 22 lis 2019, 21:05

Jak na tym sofcie ustawić IPTV?
Ostatnio zmieniony 25 lis 2019, 13:49 przez ruszok, łącznie zmieniany 1 raz.

aBaZ
Rozgadaniec
Posty: 263
Rejestracja: 11 sty 2018, 16:50

Re: Totolink A3002RU v1.0 firmware z strony https://www.totolink.tw

Post autor: aBaZ » 25 lis 2019, 13:29

ruszok pisze:
22 lis 2019, 21:05
Jak na tym sofie ustawić IPTV?
A możez cos bliżej opowiedzieć w jaki sposób realizujesz funkcje iptv ?
LinuX is not an alternative, LinuX is the Future!

ruszok
Nowicjusz
Posty: 6
Rejestracja: 21 lis 2019, 17:55

Re: Totolink A3002RU v1.0 firmware z strony https://www.totolink.tw

Post autor: ruszok » 25 lis 2019, 13:52

Pisałem w innym wątku, ale post nie został dodany póki co...

Wiesz co. Potrzebuję zrobić na porcie 4 bridge i odpowiedni VLAN (inny niż na pozostałych). A na pozostałych NAT i inny VLAN. W innych softach niż Tajwan masz zakładkę z IPTV mode (nie wiem czy ona coś włącza w samym routerze).

EDIT:
Żeby nie dublować -> viewtopic.php?f=39&t=2785&start=10#p4123

ODPOWIEDZ