Po aktualizacji router totolink a3002ru nie wstaje

Dyskusje na temat oprogramowania urządzeń firmy Totolink
marcinek1992
Żółtodziób
Posty: 12
Rejestracja: 03 lis 2018, 12:16

Re: Po aktualizacji router totolink a3002ru nie wstaje

Post autor: marcinek1992 » 19 lis 2018, 11:32

Niestety mam RMA tylko x-komu:

RMA/138680/18

A numer seryjny urządzenia:

A3002RU16A210953

anteny24
Administrator
Posty: 161
Rejestracja: 30 lis 2017, 15:27

Re: Po aktualizacji router totolink a3002ru nie wstaje

Post autor: anteny24 » 21 lis 2018, 14:14

To urządzenie jeszcze do nas nie dotarło.

Z tego co widzę to zgłosiłeś to do X-komu, a pamiętam, że pisałem, abyś wysłał to bezpośrednio do nas....

Warnertruth
Nowicjusz
Posty: 4
Rejestracja: 21 gru 2018, 21:18
Lokalizacja: Panama
Kontakt:

Po aktualizacji router totolink a3002ru nie wstaje

Post autor: Warnertruth » 12 sty 2019, 16:35

Co zrobic w takim wypadku jesli caly czas mi krzyczy, ze aktualizacja nie moze zostac pobrana?

anteny24
Administrator
Posty: 161
Rejestracja: 30 lis 2017, 15:27

Re: Po aktualizacji router totolink a3002ru nie wstaje

Post autor: anteny24 » 14 sty 2019, 18:27

Warnertruth pisze:
12 sty 2019, 16:35
Co zrobic w takim wypadku jesli caly czas mi krzyczy, ze aktualizacja nie moze zostac pobrana?
możesz trochę bardziej sprecyzować, co to znaczy, że router "cały czas mi krzyczy, ze aktualizacja nie moze zostac pobrana?" ? :mrgreen:

Jakieś screeny ... ? :)

aBaZ
Rozgadaniec
Posty: 240
Rejestracja: 11 sty 2018, 16:50

Re: Po aktualizacji router totolink a3002ru nie wstaje

Post autor: aBaZ » 03 wrz 2019, 13:45

BeJimmiedaH pisze:
03 wrz 2019, 13:26
chciałbym zabrać się za aktualizacje softu oraz map dla mojego RNS 510, lecz nie wiem jak sie do tego zabrać, co bedzie potrzebne do tego.
Czy jest jakis poradnik oficjalny lub nieoficjalny jak to zrobic? I czy bede musial podpinać sie VAGiem?

Prosze o pomoc.

@BeJimmiedaH
- O czem Ty w ogóle tutaj piszesz ? :o
(1 ostrzeżenie)
LinuX is not an alternative, LinuX is the Future!

ODPOWIEDZ