A3002RU v2.0 vlany

Dyskusje na temat oprogramowania urządzeń firmy Totolink
Grzesiek
Nowicjusz
Posty: 3
Rejestracja: 29 sie 2019, 9:30

Re: A3002RU v2.0 vlany

Post autor: Grzesiek » 05 wrz 2019, 14:42

Router zamontowałem abonentowi do obsługi Internetu solo. Aktualnie korzystamy z routerów TP-LINK do obsługi IPTV bo V2 Totolinka jest wielką porażką ☹

mikserr
Nowicjusz
Posty: 7
Rejestracja: 28 wrz 2018, 15:13

Re: A3002RU v2.0 vlany

Post autor: mikserr » 06 wrz 2019, 11:56

A tak chciałem kupić nowe cudo a okazuje się porażką? czyli soft nie dopracowany :shock: ? no to się wstrzymam. :evil:

anteny24
Administrator
Posty: 162
Rejestracja: 30 lis 2017, 15:27

Re: A3002RU v2.0 vlany

Post autor: anteny24 » 17 wrz 2019, 16:14

@mikserr - niepotrzebnie.

Proponuje sprawdzić urządzenie, a nie tylko wzorować się na opinii dwóch użytkowników naszego forum (z tego co widzę to niereformowalni wielbiciele tplinka ;)). Ten sprzęt jest użytkowany przez bardzo wielu operatorów ISP w całej Polsce oraz Europie.

ODPOWIEDZ